Dierenplekske.nl

Kingcorn Scharrelkippenvoer

20 kg 92016 Kingcorn Scharrelkippenvoer

Kingcorn Scharrelkippenvoer
Kingcorn Scharrelkippenvoer
18.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8712014035160
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Dierenplekske

Op voorraad
92016 KINGCORN SCHARRELKIPPENVOER

Kingcorn Scharrelkippenvoer - Het complete voeder voor scharrelkippen
Inhoud: 20kg

Het Kingcorn scharrelkippenvoer is het volledig diervoeder voor uw scharrelkippen. In deze voeding zijn alle juiste voedzame ingrediënten samengebracht in één heerlijke mix.

De Kingcorn pluimveevoeders zijn samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen aangevuld met vitaminen en mineralen. De grondstoffen worden zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd. De voeders zijn samengesteld door specialisten en afgestemd opde voedingsbehoeften van elk dier.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 11,5%, Ruwe celstof 3,5%, Ruw vet 4,5%, Ruwe as 10,4%, Calcium 3,1%, Natrium 0,06%, Fosfor 0,35%, Lysine 0,42%, Methionine 0,22%

Samenstelling:
Tarwe, maïsgrutten,3, sorghum, gerst, maïs, grit, soja, gestreepte zonnepitten, erwten, boekweit, krijt, haver gepeld, haver, dielrijk vet, melasse, tarwegries, zonnebloemzaadschroot, sojaolie, miknocalcium fosfaat, zout, methionine.

Voedingsrichtlijnen:
Strooi de scharrelkippenmix uit over de bodem in de ren of leg het in een bakje in het hok.


De KINGCORN pluimveevoeders zijn samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen (o.a. granen) aangevuld met (een korrel) vitaminen en mineralen. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. De voeders zijn samengesteld door specialisten en afgestemd op de voedingsbehoefte van elk dier.


DE VERSCHILLENDE SOORTEN KIPPENVOER
Binnen ons assortiment kun je volgende soorten voeders vinden, namelijk:

  • Scharrelkippen voer
  • Gemengde granen
  • Legmeel
  • Pluimveekorrel

DOSERING KIPPENVOER
De dosering van het kippenvoer staat duidelijk op de verpakkingen beschreven. Let er op dat dit altijd richtlijnen zijn. Wij raden aan om de kippen goed in de gaten te houden zodat ze niet te dun of te dik worden. Naast de juiste voeding is het ook van belang dat de kippen goed gehuisvest worden. Een goed kippenhok is dus erg belangrijk.

Wil je meer lezen over welkvoer geschikt is voor jouw kip? Kijk dan snel op onze blog. Hier hebben we een zeer interessant artikel geschreven "Wat een een kip".Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal